Στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης της προσπάθειας των μαθητών μας, διοργανώνουμε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 17:00 ομιλία με θέμα:

«Αποτελεσματική Μελέτη, Οργάνωση Ζωής & Διαχείριση Χρόνου»

Η ομιλία θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11), από το συνεργάτη μας σε θέματα σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη. Ο κ. Στρατηγάκης (http://stadiodromia.gr/) είναι Μαθηματικός-Ερευνητής, εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάι σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το web site της διατριβής φιλοξενεί αποκλειστικά για τους μαθητές μας μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν οδηγό σταδιοδρομίας, υπό την επιμέλεια του κ. Στρατηγάκη. Ο οδηγός αυτός καλύπτει όλο το εύρος των ζητημάτων που αφορούν σε επαγγελματική σταδιοδρομία, συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς τα πεδία και τις σχολές, πλούσια σχετική αρθρογραφία καθώς και επαναληπτικά και προσομοιωτικά θέματα Πανελληνίων εξετάσεων. Στον οδηγό αυτό έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι μαθητές και οι γονείς της διατριβής με χρήση κατάλληλου κωδικού.

Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε σε αυτή την ομιλία, η οποία θεωρούμε πως θα είναι πολύ χρήσιμη τόσο για τους μαθητές μας όσο και για τους γονείς.

Leave a Reply